Samsung New Maldives 2,7kW inverteres klíma légkondícionáló

169 990 Ft

TERMÉK MEGRENDELÉSE

Leírás

Leírás

Specifikációk:

-LED kijelző
-Kijelző Be/Ki
-Jelzőhang Be/Ki
-24 órás időzítés
-Automata újraindulás
-Automatikus üzemmódváltás
-Jó alvás funkció
-2 lépéses hűtés
-Gyorshűtés
-Komfort hűtés
-Egyszemélyes üzemmód
-Párátlanítás
-Ventilátor üzemmód
-Allergén szűrés
-Antibakteriális
-Öntisztítás (öntisztító funkció)
-Automatikus Légirány szabályozása (Fel/Le)

 

Intelligens és energiatakarékos működés

A 8 pólusú digitális inverter gyakori ki- és bekapcsolás nélkül tartja fenn a kívánt hőmérsékletet. Így kevesebb energiát használ fel*, és a kellemes hőmérséklet hosszabb ideig marad meg.

Gyorshűtés

A Fast Cooling a legmagasabb fokozaton, maximális ventilátorsebesség mellett működteti a kompresszort 30 percen keresztül*, így sokkal gyorsabb hűtést biztosít. A 8 pólusú digitális inverter segítségével gyorsan képes elérni a maximális frekvenciát induláskor.

Kellemes hűvös környezet

A 2-step Cooling (Kétlépcsős hűtés) mód hamar elkezdi hűteni a levegőt a Fast Cool móddal. A berendezés ezután automatikusan átáll a Comfort Cool módra, hogy fenntartsa a kívánt hőmérsékletet, így Önnek nem kell a beállításokkal vesződnie.

Pihentető alvás(jó alvás funkció)

A Good Sleep (Pihentető alvás) mód ideális klímát teremt a pihentető alváshoz. A hőmérséklet megfelelő szabályozásával kellemes környezetet teremt, amelyben Ön gyorsan elaludhat, mély álomba merülhet és reggel felfrissülten ébredhet.

Automatikus hőmérséklet szabályozás

Az Auto Change Over (Automatikus átkapcsolás) funkció automatikusan kiválasztja a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges üzemmódot (hűtés vagy fűtés). Így folyamatosan élvezheti a berendezés által biztosított kellemes környezetet, anélkül, hogy változtatnia kellene a beállításokat.

Automatikus tisztítás

Amikor a légkondicionáló ki van kapcsolva, az Auto Clean (Automatikus tisztítás) funkció a ventilátor automatikus működtetésével eltávolítja a port és a nedvességet a hőcserélőből. Így az tiszta és száraz marad, ami megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását.

* Az AR09MSFHBWKNET modellen tesztelve a hagyományos Samsung-modellekkel összehasonlítva.