Samsung New Maldives 2,7kW inverteres klíma légkondícionáló

169 990 Ft

  TERMÉK MEGRENDELÉSE

  Leírás

  Leírás

  Specifikációk:

  -LED kijelző
  -Kijelző Be/Ki
  -Jelzőhang Be/Ki
  -24 órás időzítés
  -Automata újraindulás
  -Automatikus üzemmódváltás
  -Jó alvás funkció
  -2 lépéses hűtés
  -Gyorshűtés
  -Komfort hűtés
  -Egyszemélyes üzemmód
  -Párátlanítás
  -Ventilátor üzemmód
  -Allergén szűrés
  -Antibakteriális
  -Öntisztítás (öntisztító funkció)
  -Automatikus Légirány szabályozása (Fel/Le)

   

  Intelligens és energiatakarékos működés

  A 8 pólusú digitális inverter gyakori ki- és bekapcsolás nélkül tartja fenn a kívánt hőmérsékletet. Így kevesebb energiát használ fel*, és a kellemes hőmérséklet hosszabb ideig marad meg.

  Gyorshűtés

  A Fast Cooling a legmagasabb fokozaton, maximális ventilátorsebesség mellett működteti a kompresszort 30 percen keresztül*, így sokkal gyorsabb hűtést biztosít. A 8 pólusú digitális inverter segítségével gyorsan képes elérni a maximális frekvenciát induláskor.

  Kellemes hűvös környezet

  A 2-step Cooling (Kétlépcsős hűtés) mód hamar elkezdi hűteni a levegőt a Fast Cool móddal. A berendezés ezután automatikusan átáll a Comfort Cool módra, hogy fenntartsa a kívánt hőmérsékletet, így Önnek nem kell a beállításokkal vesződnie.

  Pihentető alvás(jó alvás funkció)

  A Good Sleep (Pihentető alvás) mód ideális klímát teremt a pihentető alváshoz. A hőmérséklet megfelelő szabályozásával kellemes környezetet teremt, amelyben Ön gyorsan elaludhat, mély álomba merülhet és reggel felfrissülten ébredhet.

  Automatikus hőmérséklet szabályozás

  Az Auto Change Over (Automatikus átkapcsolás) funkció automatikusan kiválasztja a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges üzemmódot (hűtés vagy fűtés). Így folyamatosan élvezheti a berendezés által biztosított kellemes környezetet, anélkül, hogy változtatnia kellene a beállításokat.

  Automatikus tisztítás

  Amikor a légkondicionáló ki van kapcsolva, az Auto Clean (Automatikus tisztítás) funkció a ventilátor automatikus működtetésével eltávolítja a port és a nedvességet a hőcserélőből. Így az tiszta és száraz marad, ami megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását.

  * Az AR09MSFHBWKNET modellen tesztelve a hagyományos Samsung-modellekkel összehasonlítva.