CASCADE klíma

A Cascade klíma és légkondicionáló berendezéseket a Gree Electric Apploances Inc., csoport állítja elő. Ők a világ egyik legnagyobb kínai gyártású klíma berendezés vállalata, aki kiemelten hűtéstechnikai eszközökkel foglalkoznak.

A világ egyik legnagyobb cégcsoportja

A Gree a világ 400 legnagyobb nyilvános cégének egyikeként, 60.000.000 klímaberendezés éves gyártókapacitásával, korszakalkotó szabadalmaival és a műszaki fejlesztéseivel a világ legnagyobb lakossági klíma gyártójává vált .

Az 1991-ben alakult Gree Electric Appliances gyár 2009-re gyártókapacitásával elérte a világ legnagyobb lakossági klíma gyártója címet. 27.000.000 klímaberendezést tudott akkor gyártani az óriás vállalat évente.

Azóta közel megháromszorozódott a klíma gyár gyártókapacitása. Jelenleg 60.000.000 klímaberendezés kerülhet ki évente a gyártósorokról. Egyes becslések szerint minden harmadik lakossági klíma a világon a Gree gyárból kerül ki.

Csúcstechnológia és környezetvédelem

A gyár vezetése elkötelezett amellett, hogy világszerte a felhasználókat magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki. Brazíliai, pakisztáni és 9 kínai gyárában, több mint 80 000 alkalmazottal, számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Jelenlegi gyártási kapacitása 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés évente. Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte elérhető.(Több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.)

2018-ban is a Gree a világ elé tárta az Euromonitor International Limited által kiállított ‘A világ első számú klímamárkája’ 2017-ben bizonyítványt.

Energiahatékonyság

Komfortérzet, elegancia, energiahatékonyság: ezek a fő jellemzői a Gree lakossági légkondícionáló berendezéseknek. Böngéssze végig széles kínálatunkat, mely egyaránt kielégíti a design iránt elkötelezetteket, a technikai újdonság kedvelőit és az optimális ár-értékarány iránt érdeklődők igényeit is.

Kedvező ár, magas minőség

Kedvező klíma ár, akciós CASCADE készülékek, hatékonyság, megbízhatóság, kedvező garancia feltételek, csúcsminőség jellemzi a CASCADE (GREE csoport ) termékeit, ezért cégünk a tapasztalatok alapján kimondottan ajánlja ezt a típusú eszközt a végfelhasználók részére.

Extra garancia

A Cascade oldalfali split klímák 5 év teljeskörű garanciával rendelkezik.  (Ellentéteben a más gyártók által biztosított 3 év teljeskörű + 2 év kompresszorgaranciával szemben!)

Válasszon és győződjön meg Ön is!

Mind a(z) 10 találat megjelenítve