HEC klíma

Milyen gyártmány a HEC klíma?

A HEC klíma gyártója a HEIER cégcsoport, mely kis és nagyháztartási gépek gyártójaként az 1980-as évektől gyárt berendezéseket, de a cég elődje már az 1920as évektől készülékgyártó cég volt. Kezdetekben a vállalat a klímaberendezésekhez hasonló hűtőköröket, valamint kész hűtő berendezéseket gyártott, melynek köszönhetően évszázados tapasztalatot szerzett a hűtéstechnika terén. A cég székhelye Kína, de 165 országban értékesít termékeket és a régi múltja miatt is magas szervízháttérrel rendelkezik. A gyár az egyik legnagyobb és legjobban felszerelt eszközökkel rendelkezik, éves szinten több millió terméket gyártanak, melyet a nemzetközi ISO:9001 szabvány szabályozása alapján teszik. AHaier volt az első gyár Kína teljes területén amely megszerezte ezt a szigorú szabályozáson alapuló tanusítványt. A technológia fejlődésével a cégcsoport 2015-ben az IOT (Internet of things), azaz az okos eszközök fejlesztését kiemelten fejlesztette és támogatta. Később ezen innovatív újdonságokat a digitális vezérlésű eszközeibe ezeket már alkalmazni tudta.

2009-ben a Whirlpool-nál is több értékesített terméket adott el a cégcsoport, nagyrészt az amerikai piacre, ezáltal a negyedik legnagyobb hűtőszekrény gyártó cég lett a világon.2016 január hónapban a Haier megvásárolta a General Electric (GE) készülék osztályát.A 2018 szeptember hónapjában a Candy cégcsoport sikeresen egysült a Haier cégcsoportal.

HEC klíma vélemények

A HEC klíma berendezésiben a legmodernebb hűtőközeget alkalmazza a globális felmelegedés, az ózonkárosítás és az emberi egészség megóvása érdekében. A vállalati filozófiában kiemelten figyelnek a minőség ellenőrzésére, így a legyártott magas minőségű klíma berendezésekre biztosítékul 3+2, azaz 5 ÉV garanciát vállal, mely biztosítja a hosszútávú, magas minőságet és a megbízhatóságot. A hec klíma szerelés évenkénti egy vagy többszöri karbantás szükséges, a garanciális feltételek csak ez esetben érvényesek. Az eszközökbe a konkurens termékekhez képest jobban felszereltek, például beépített WIFI modult , antibakteriális szűrőt vagy éppen ion generátort is tartalmazhatnak.

Az akciós klíma ár megjelöléssel jelölt termékek árai kedvezményesen vásárolható. A HEC légkondícionáló szenzációs áron segít a forró nyári napok lehűtését és a téli áthűlt szobák HEC klíma fűtésre optimalizált verzióját.

Legnépszerűbb modellek:

  • hec hsu-09tk1
  • hec hsu-12tk1

HEC klíma árak:

Mind a(z) 2 találat megjelenítve