Légkondícionáló, klímaberendzés

Az légkondícionáló klimaberendzés a lenti keresőben árakkal együtt kerültek feltüntetve, melyek telepítés után nyáron a meleg ellen, télen a hideg ellen nyújtanak védelmet. A téli időszakban a fűtés bizonyos klímák esetében -20 vagy akár -30 fokig megbízhatóan és gazdaságosan biztosítható. Az átmeneti vagy akár a teljes teli fűtési időszakban is egyszerűen használható.

Az ingyenes felmérés szükségessége

Kollégáink rendelkezésre állnak a méretezés kiszámításában, amelyhez INGYENES FELMÉRÉST biztosítunk. A felmérés során a szoba/szobák méretét, szigetelő képességét, elhelyezkedését a hűtőrendszer csövezésének kiépítése szempontjából vizsgáljuk. Ezután olyan split klímát tudjunk javasolni, amely az optimális működése közben, energiatakarékosan biztosítja a kívánt hőmérsékletű levegőt. A most kapható eszközök inverteres kompresszorral működnek, mely azt jelenti, hogy a kompresszor sebessége kontrollálva van, amely nagy mértékű energiamegtakarítást eredményez. Bizonyos magas hatékonyságú SCOP érték (6 kW teljesítményig 4,1-es SCOP, 6,1-11,9 kW teljesítmény között 3.8-as SCOP, 12 kW teljesítménytől 3-as COP) típusú eszközök használhatnak H típusú áram tarifát is. Ezen eszközök hosszabb távon megtakaírtást eredményeznek. A részletekért forduljon a helyi áram szolgáltatójához, ahonnan minden szükséges információ és formanyomtatvány letölthető és az igénylés folyamata elindítható.

A légkondícionáló klimaberendzés különböző extrákkal rendelhetőek. Például az oldal irányba ia mozgatható lamella, a beállítások mentése az utolsó állapot beállítások alapján vagy akár a WIFI és a hozzá tartozó telefonos alkalmazás használatáig.
Kérdése estetén hívja a címsorban lévő telefonszámunkat, vagy hagyjon üzenetet a KAPCSOLAT oldalon és kollégáink hamarosan a megadott elérhetőségek egyikén felkeresik. Az árajánlat igénylése kötelezettséggel nem jár. Tájékoztatást és egyedi árajánlatot a legjobb piaci árakon biztosítunk, ahol kizárólag a minőségi eszközök beépítését fogjuk javasolni.
légkondícionáló inverteres split klima akció ár

A telepítésről bővebben a következő oldalon olvashat: Klíma telepítése . A klíma telepítést hivatalos, szakképesített vállalkozásban dolgozó szakember végezhet, aki a Nemzeti Klímavédemi Hatóság által kiállított érvényes FGÁZ vizsgával rendelkezik. Részletek és aktuális hírek: https://nkvh.kormany.hu.

Az oldalunkon található árak kizárólag tájékoztató jellegűek. Hűtő fűtő split klíma árakat hivatalos ajánlat kiküldése után tudunk garantálni az ott leírt 30 napos határidőig.

1–16 termék, összesen 49 db