FISHER klíma légkondícionáló

Milyen gyártmány a Fisher klíma?

A Fisher klíma gyártója a Fisher Aircon Solutions LLC, aki 1999 óta gyártat klíma- és klímatechnikai (légkondícionáló) berendezéseket. A termékportfólióba tartozik a klímák mellett még a párátlanító, a légfüggöny, a fan-coil és a hővisszanyerős szellőztető ventilátor is.Az amerikai székhelyű cég az európai piacra európai mérnökök által megálmodott klímaberendezéseket forgalmaz.
Ha Ön Fisher klíma, légkondícionáló berendezést vásárol, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti!

A FISHER KLÍMA garantálja Önnek, hogy bármely Magyarországon forgalmazott márkához képest a legnagyobb számú extra funkció és kategóriánként az élmezőnybe tartozó hatékonysági értékek kombinációját kapja tőlünk, átlag feletti garanciával, kiváló szakemberek, telepítők forgalmazásában, és így az Ön készüléke a legtöbb funkciót a legjobb ár-érték arány mellett hozza!

Minőségi fisher termék:

Olyan berendezéseket álmodunk, melyek stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a termék alapfunkcióit, és erre épül egy speciális extra funkciókból álló értéknövelés.
A mi célunk, hogy az alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működése mellett magas színvonalú extra funkciókat nyújtsunk a berendezéseinket választó felhasználóknak!

A készülék teljesíti a kedvezményes áramtarifa (H tarifa) feltételeit, így a fűtésszezonban akár 40%-os megtakarítást is elérhet vele. Az A+ fűtési és az A++ hűtési energiaosztály
közösen dolgoznak meg a legjobb ár-érték arányért és az alacsony rezsiköltségért.

Fisher klíma funkciói

Van, hogy az enyhülés nem várhat, ilyenkor jön jól a TURBÓ funkció! Segítségével a készülék képes akár percek alatt lehűteni a szobát vagy éppen az egész lakást.
Számos további kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek mind azt szolgálják, hogy Ön nyugodtan pihenhessen. Ilyen többek között a csendes működés, a kikapcsolható kijelzőfény, az
éjszakai üzemmód vagy éppen a 24 órás időzítés.
A „Follow me” funkció vagyis a kihelyezett hőérzékelés lehetővé teszi, hogy a készülék a távirányítóba épített érzékelő segítségével pontosan az Ön tartózkodási helyén tudja tartani
a kívánt hőmérsékletet, így igazodva az Ön igényeihez. WIFI: A telefonjára letölthető applikációnk segítségével Ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban, illetve a készüléket távolról is szabályozhatja a világhálóra
csatlakozva. Ezzel a nagyképernyős kivilágított távirányítót kap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén. Ez sok esetben nagyon jól jön, például a nagy melegben indulunk haza a munkahelyünkről
és telefonunk segítségével elindítjuk a klímát, így otthon kellemes hőmérséklet vár minket. Vagy akár télen a fűtést tudjuk elindítani távolról az applikáció segítségével. Jó
választás lehet nyaralóba is.
Cold Plasma iongenerátor: az egyik leghatékonyabb vírus és baktériumölő technológia, mely kiválóan alkalmas allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegek, gyermekes családok otthonába. Automatikus újraindítás áramkimaradás után.

Fisher klíma vélemények:

A Fisher Summer klíma egy igazi nyárspecialista a lenti válogatásban fisher szenzációs klíma ár megjelöléssel. A Fisher légkondícionáló szenzációs áron segít a forró nyári napok lehűtését és a téli áthűlt szobák Fisher klíma fűtésre optimalizált verzióját.

A légkondi a professzionális szűrői segítségével , szinte észrevétlenül teszi a dolgát, miközben a levegő ionjainak változtatásával biztpsítja a megfeleő minőségű levegőt.

A fisher klíma garancia megnyugvást biztosít, 3+2 év teljeskörű garanciájával biztosítja a hosszútávú megbízható működést. A fisher klíma szerelés utáni karbantása szükséges, a garanciális feltételez ez esetben érvényesek.

FISHER KLÍMA ÁRAK:

Mind a(z) 4 találat megjelenítve