C&H klíma

A légkondicionálás és szellőztetés több mint 20 éves tapasztalatával a Cooper & Hunter, azaz C&H klíma gyártója vezető klímatechnikai szereplővé vált. A Cooper & Hunter márkanév alatt a világ több mint 50 országába és régiójába exportálnak termékeket. A tengerentúli piacokon való részvétel óta a Cooper & Hunter jól ismert márkává nőtte ki magát, amelynek export-értékesítési volumene gyorsan növekedett, évente új piacokat hozva létre.

Nemzetközi sikerek

2017-ben a társaság végleges megállapodásokat kötött hosszú távú stratégiai partnerségről a Zhuhai Vino Környezetvédelmi Technológiai Equipment Co., Ltd.-vel és a társaság részvényvásárlásával, amely várhatóan felgyorsítja a vállalat további növekedését a globális piacon. A Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino – Cooper & Hunter Környezetvédelmi Technology Equipment Co., Ltd.. ahol a fejlesztések és a C&H klíma gyártója is egyben.

Megbízható, minőségi termékeinket az Egyesült Államokban, Kanadában és az Európai Unióban a legfontosabb nemzetközi tesztelési szabványok tanúsítják. Elkötelezettek vagyunk a technológiai innováció és a fogyasztóközpontú termékfejlesztés mellett. K + F (kutatás fejlesztés) csoportunk továbbra is olyan új termékeket állít elő, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Nem utolsósorban, megbízható energiahatékony és költséghatékony légkondicionáló megoldásokat kínálva. Az innovációk végrehajtásakor figyelembe vesszük a jelenlegi ügyfelek igényeit, valamint a jövőbeni mérnöki trendeket. A legújabb elegáns ergonómiai mintákat a kényelemmel és a magas színvonalú modern technológiával kombináltuk. Arra koncentrálunk, hogy folyamatosan fejlesszük a lehető legjobb szolgáltatást. Elkötelezettek vagyunk olyan minőségi termékek gyártásában, amelyek javítják ügyfeleink életét.

A Cooper & Hunter kellemesebbé teszi a forró helyeket a hűvös és a hűvös helyekről, és ezáltal a COMFORT INNOVATIONS minden otthoni és üzleti vállalkozáshoz hozzáadódik.

Magyarországi részvétel

Magyarországon csak 2016-tól elérhető a cég termékei, de magas felszereltségű, jó minőségű és alacsony fogyasztású klímaberendezések jellemzik a céget.

Legjobb, legnépszerűbb C&H klíma berendezések

A legnépszerűbb modellek a Veritas és a Nordic typusok. Ezek a készülékek kimondottan fűtési üzemre lettek tervezve, nagy hidegekben is energiahatékonyabban biztosítják a kívánt belső hőmérsékletet és mindezt gazdaságosan teszik. A Nordic típusú berendezés kimagasló A+++/A++ a hűtés/fűtés energiaosztályozás szempontjából. A z eszköz ilyen energiahatékonyság mellett is képes, akár -23 fokban is üzemelni. A fűtés klímával oldalon olvasson többet a fűtő klímákról és tudja meg miért a C&H készíti az egyik legjobb fűtő klímákat.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve